Uitgelicht

In-Made Productie- en Leerbedrijf PI Lelystad

Lelystad heeft het écht allemaal.
In Lelystad ligt een van de grootste gevangenissen van Nederland. Het productie- en leerbedrijf is enorm veelzijdig. Van assemblage, hoogwaardige montage en verpakken, schoonmaak, groenvoorziening en professioneel schilderonderhoud tot machinale productie en een regionale winkel.

Kansen voor iedereen
De veelzijdigheid van ons bedrijf en de gunstige geografische ligging maken Lelystad een interessante partner voor opdrachtgevers uit de Randstad maar ook uit Noord en Oost Nederland. Door jarenlange ervaring is de begeleiding van de werkzaamheden in goede handen en als co-packer denken we ook met u mee. Voor uw werkzaamheden beschikken we over een modern machinepark en uiteraard kunt u ook uw eigen machine bij ons plaatsen.

Echt een nieuwe start.

Voor gedetineerde medewerkers betekent de brede opzet dat er voor ieder talent wel een werkrichting is waarin werknemersvaardigheden ontwikkeld kunnen worden. Door branche-erkende diploma’s krijgen werkervaringen en vaardigheden via de In-Made Praktijkschool ook waarde op de arbeidsmarkt. Zo kunnen gedetineerden na detentie ook echt een nieuwe start maken en krijgt u als werkgever een gekwalificeerde arbeidskracht.

Eerder Uitgelicht

In-Made360 ©2023
Created by Ivo Vrancken | Beeldmaker
Privacy Statement