Uitgelicht

In-Made Productie- en Leerbedrijf PI Leeuwarden

In-Made Leeuwarden, uw inclusieve partner voor outsourcing in Friesland!
In Leeuwarden ligt de meest noordelijk gelegen gevangenis van Nederland. Ons Friese In-Made productie- en leerbedrijf is zeer veelzijdig. Met hoogwaardige machinale houtbewerking, assemblage en montage, verpakken, schoonmaak en andere facilitaire werkzaamheden bieden wij gedetineerden medewerkers én opdrachtgevers een breed scala aan mogelijkheden.

PI Leeuwarden - werkzaal hout

Kansen voor iedereen
De veelzijdigheid van ons bedrijf en de bijzondere regionale functie maken Leeuwarden een interessante partner voor opdrachtgevers uit Noord en Oost Nederland. Door jarenlange ervaring is de begeleiding van de werkzaamheden in goede handen. Als co-packer kunnen wij een verlengde zijn van uw eigen productiebedrijf. Voor werkzaamheden beschikken we over een modern machinepark en uiteraard kunt u ook uw eigen specifieke machine bij ons plaatsen en een eigen werkzaal bij ons “huren”.

PI Leeuwarden - werkzaal verpakken

Echt een nieuwe start.

Werken in detentie is vast onderdeel van het penitentiaire dagprogramma. Echter, het kan ook een voorbereiding zijn op een nieuwe start na detentie. Een nieuwe start is eenvoudiger als een gedetineerde over de juiste werknemersvaardigheden beschikt. Voor gedetineerden betekent onze brede opzet dat er voor ieder talent wel een werkrichting is waarvoor werknemersvaardigheden ontwikkeld kunnen worden. In-Made is een erkend leerbedrijf en onze arbeidsbegeleiders (werkmeesters) zijn erkend praktijkbegeleiders. Door een samenwerking met MBO instelling Andere Start kunnen gedetineerden op basis van werkervaring en vaardigheden branche-erkende (vak)diploma’s behalen.
Zo kunnen gedetineerden na detentie ook echt een nieuwe start maken en krijgt u als werkgever een gekwalificeerde arbeidskracht.

Eerder Uitgelicht

In-Made360 ©2023
Created by Ivo Vrancken | Beeldmaker
Privacy Statement