Uitgelicht

In-Made Productie- en Leerbedrijf PI Middelburg

In-Made Middelburg, uw inclusieve partner voor outsourcing in Zeeland!
In Middelburg ligt de enige gevangenis in Zeeland. Van oudsher de kleinste inrichting van Nederland. Klein hoeft niet minder te zijn. Klein betekent juist kortere lijnen, geen stroperige communicatie en snelheid in handelen. Ons Zeeuwse In-Made productie- en leerbedrijf is zeer veelzijdig. Met hoogwaardige machinale houtbewerking, assemblage en montage, verpakken, schoonmaak en andere facilitaire werkzaamheden bieden wij gedetineerden medewerkers én opdrachtgevers een breed scala aan mogelijkheden.

PI Middelburg - werkzaal Hout
Kansen voor iedereen
De veelzijdigheid van ons bedrijf en de bijzondere regionale functie maken Middelburg een interessante partner voor opdrachtgevers uit Zuidwest Nederland, maar ook voor opdrachtgevers van buiten deze regio. Door jarenlange ervaring is de begeleiding van de werkzaamheden in goede handen en leveren wij volgens uw kwaliteitseisen. Als co-packer kunnen wij bovendien een verlengde zijn van uw eigen productiebedrijf. Voor de werkzaamheden beschikken we over een modern machinepark. Uiteraard kunt u ook uw eigen specifieke machine of productielijn bij ons plaatsen.
PI Middelburg - werkzaal Verpakken

Echt een nieuwe start.

Werken in detentie is vast onderdeel van het dagprogramma van gedetineerden. Echter, het kan ook een voorbereiding zijn op een nieuwe start na detentie. Zo’n nieuwe start is eenvoudiger als een gedetineerde over de juiste werknemersvaardigheden beschikt. Voor gedetineerden betekent onze brede opzet een geschikte werkrichting voor ieder talent. Door productie te benaderen zoals een echt bedrijf kunnen werknemersvaardigheden daadwerkelijk ontwikkeld worden.
In-Made Middelburg is een erkend leerbedrijf en onze arbeidsbegeleiders (werkmeesters) zijn erkend praktijkbegeleiders. Door een samenwerking met MBO-instelling Andere Start kunnen gedetineerden via de zogenaamde 3e leerweg branche-erkende (vak)diploma’s behalen. Daarmee leggen gedetineerden een stevige basis voor een nieuwe start. En krijgt u als werkgever dus een gekwalificeerde arbeidskracht.

Eerder Uitgelicht

In-Made360 ©2023
Created by Ivo Vrancken | Beeldmaker
Privacy Statement