Uitgelicht

In-Made Productie- en Leerbedrijf PI Rotterdam

In-Made Rotterdam, uw inclusieve partner voor productiewerk in de regio Rijnmond!

Midden in de regio Rotterdam/Rijnmond liggen de gevangenissen “De Schie” en “Hoogvliet”. Op deze twee locaties biedt In-Made een breed scala aan productiewerk voor bedrijven aan. Beide locaties beschikken over behoorlijk wat mankracht voor handmatige productie. Denk aan inpakken, stickerwerk, assemblage en demontage. Daarnaast beschikt de locatie “De Schie”over een hoogwaardige afdeling metaalbewerking.

Onze gedetineerden leren hier alle aspecten van het vak metaalbewerking: lassen, verspanende technieken en het bedienen van specifieke machines. Samen met onze afdeling coating (poedercoating) verwerken we hier commercië opdrachten met de nadruk op seriematige standaardproducten en half-fabrikaten.

PI Rotterdam - Metaal
Kansen voor iedereen

De veelzijdigheid van ons bedrijf en de gunstige ligging maken In-Made Rotterdam een interessante partner voor opdrachtgevers uit Rotterdam, maar ook voor opdrachtgevers van buiten deze regio. De begeleiding, instructie en het toezicht is in handen van vakkundige arbeidsbegeleiders (“werkmeesters”) . Wij leveren uw werk af volgens uw kwaliteitseisen. Als co-packer / co-producent kunnen wij bovendien een verlengde zijn van uw eigen productiebedrijf. Voor de werkzaamheden beschikken we over een modern machinepark. Uiteraard kunt u ook uw eigen specifieke machine of productielijn bij ons plaatsen.

PI Rotterdam - Coating
Echt een nieuwe start.

Werken in detentie is vast onderdeel van het dagprogramma van gedetineerden. Echter, het kan ook een voorbereiding zijn op een nieuwe start na detentie. Zo’n nieuwe start is eenvoudiger als een gedetineerde over de juiste werknemersvaardigheden beschikt. Voor gedetineerden betekent onze brede opzet een geschikte werkrichting voor ieder talent. Door productie te benaderen zoals een echt bedrijf kunnen werknemersvaardigheden ook daadwerkelijk ontwikkeld worden.

In-Made Rotterdam is een erkend S-BB leerbedrijf en onze arbeidsbegeleiders zijn erkend praktijkbegeleiders. Door een samenwerking met MBO-instelling Andere Start kunnen gedetineerden via de zogenaamde 3e leerweg branche-erkende (vak)diploma’s behalen. Daarmee leggen gedetineerden een stevige basis voor een nieuwe start en krijgt u als werkgever een gekwalificeerde arbeidskracht.

Eerder Uitgelicht

In-Made360 ©2023
Created by Ivo Vrancken | Beeldmaker
Privacy Statement